Dostava

Sve narudžbe koje sustav zaprimi do 12 sati radnim danom bit će obrađene isti dan. Sve narudžbe nakon tog vremena bit će obrađene sljedeći radni dan.

Dostava na kućnu adresu

  • Za narudžbe vrijednosti iznad 66€ trošak dostave se ne naplaćuje.
  • Trošak dostave je 5,31€ za narudžbe do 66€.
  • Za plaćanje pouzećem trošak dostave iznosi 6,01€ kn za narudžbe do 66€.

Pakete dostavljamo kurirskom službom “GLS” od Ponedjeljka do Petka.
Ukoliko niste kod kuće u vremenu kada dođe dostavljač, dostavljač će Vas kontaktirati telefonski i dogovoriti ćete se oko termina dostave, ili će Vam ostaviti obavijest na adresi.

Načini plaćanja

U smislu općih uvjeta prodaje, kupac je fizička ili pravna osoba koja plaća proizvod i uslugu dostave posredstvom Internet stranice. Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni.

Trenutno su Vam na raspolaganju tri vrste plaćanja:

  • Plaćanje pouzećem (Plaćanje se vrši direktno dostavljaču prilikom isporuke pošiljke bez dodatnih naknada)
  • Plaćanje Internet bankarstvom ili općom uplatnicom
  • Plaćanje karticom putem Corvus Pay sustava:
    – JEDNOKRATNO – kartice svih banaka

Sve cijene uključuju PDV.

Usluge Biroprint Internet trgovine možete koristiti i bez registracije na našoj web stranici, premda je naša preporuka da se registrirate zbog bržeg i jednostavnijeg korištenja. Tijekom naplate polja koja su označena kao obavezna moraju biti popunjena da bi mogli izvršiti narudžbu. U bilo kojem trenutku možete pregledati ili ažurirati osobne podatke koje ste upisali prilikom kreiranja korisničkog računa i procesa kupovine.

U smislu općih uvjeta prodaje, kupac je fizička ili pravna osoba koja plaća proizvod i uslugu dostave posredstvom Internet stranice. Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni.