Novosti

POSCA markeri

POSCA markeri istaknuli su se u umjetničkom svijetu i dio su pribora svakog umjetnika, ilustratora, dizajnera i kreativaca svih generacija.

Osim što su visoko pigmentirani i na bazi vode, ne sadržavaju toksične spojeve i namijenjeni su za svaku površinu. Markeri dolaze u više debljina i vrsta vrhova, a koriste se za papir, karton, tekstil, keramiku, staklo, metal, drvo. Na nekim materijalima potrebno ih je fiksirati. No, nema brige! Pripremili smo brošuru u kojoj ćete pronaći baš sve o našim markerima.

Posljednjih tridesetak godina POSCA markeri prate kreativnost u svim njezinim oblicima diljem svijeta. Lansirani u prodaju početkom osamdesetih godina prošlog stoljeća,  POSCA markeri postigli su trenutni uspjeh među umjetničkim zajednicama proizašlim iz urbanih kultura, posebno među grafiterskom zajednicom koja također svoju ekspanziju vuče iz tog  perioda. Od ulične umjetnosti do likovne umjetnosti putem ilustracije, grafita, portreta i ostalih  oblika likovnih izražavanja, POSCA  pokreće umjetnički duh među svim artistima nevezano za vrstu medija. Jedno je svima jasno – POSCA nudi univerzalni, pristupačan jezik koji umjetnike i amatere svih dobnih skupina okuplja oko iste strasti – stvaranja!

Istražite čarobni svijet Posca markera i pridružite se avanturi koju donose. Sigurni smo da ćete se uvjeriti zašto je POSCA osvojila ljude diljem svijeta. Brošuru možete pogledati na linku ili ju preuzmite: POSCA brošura