O nama

Nešto malo o nama | Biroprint

Agencija smo koja dugi niz godina djeluje na području tiska i dotiska na široki asortiman
promotivnog programa različitom tehnologijom.

Isto tako velikom broju zadovoljnih partnera i kupaca dobavljamo uredski potrošni materijal, školski pribor i promotivni program.

 


 

Kratka povijest tvrtke

Biroprint d.o.o. uspješno posluje više od 15 godina. Naš početak je bio u obliku male kopiraonice iz koje se kroz nekoliko godina razvila trgovina uredskim materijalom i školskim priborom. Ubrzo smo proširili djelatnost i na usluge tiska, kupili smo moderne strojeve za tisak različitih tipova kako bi kvalitetno odgovorili svim zahtjevima tržišta.

Naša vizija

Budući da nam je klijent na prvom mjestu, naša vizija je konstantno napredovanje i podizanje razine kvalitete usluge kako bi bili u mogućnosti odgovoriti visokim zahtjevima tržišta a samim time i našeg klijenta. Pružiti kvalitetnu uslugu u kratom vremenu a sve na jednom mjestu naš je glavni zadatak.

Što mi zapravo radimo…

Naše usluge se protežu kroz nekoliko različitih djelatnosti a neke bitnije su trgovina promotivnim asortimanom, uredskim materijalom i školskim priborom, digitalni tisak, solventni tisak, UV tisak, različite marketinške usluge.

Trgovina | Tisak | Dotisak | Marketing => Biroprint

Surađujmo zajedno

Naša baza klijenata se kroz određeno vrijeme znatno povećala ali mi smo uvijek otvoreni za nove izazove i nove klijente.

Kontaktirajte nas i brzo ćemo odgovoriti na svaki Vaš upit…

Specijalizirani smo za?

Možemo se pohvaliti odličnim cijenama, širokim rasponom asortimana (Papir, registratori, toneri, ading role…). Imamo veliko skladište i trgovinu u samom centru Osijeka na kojem području radimo i besplatnu dostavu ali možemo isporučiti robu i u svaki dio Republike Hrvatske. Više

Kroz široku i kvalitetnu mrežu dobavljača pružamo uslugu prodaje velikog broja zanimljivih promotivnih artikala.

Osim isporuke promotivnog materijala, radimo i dotisak odnosno personalizaciju pojedinog promo artikla. Više

U posjedu smo nekoliko različitih tipova strojeva putem kojih radimo digitalni tisak, solventni tisak i UV tisak.

Također možemo raditi i kvalitetan dotisak na različite promotivne artikle. Više

Dio svakog EU projekta su određene mjere informiranja te promidžba i vidljivost projekta, a one mogu biti kroz izradu web stranice, letci, trajna ploča i pano, banneri, newsletter, brošure, priručnici, plakati, promotivni materijali, naljepnicu za opremu i vozila. Više

Za naše klijente možemo organizirati razvoj Internet stranice ili Internet trgovine kao i upravljanje marketingom kroz SEO optimizaciju, Google adwords, Društvene mreže i Newsletter promociju.