Ukratko o nama!

biroprint-tisak-icon

GRAFIČKI DIZAJN

Radimo usluge kvalitetnog tiska i dotiska na različite vrste materijala, kemijskih olovki, majica, kapa, te izrada promidžbenih plakata, roll up bannera, vizitki uz vaš ili naš dizajn.

marketing2

MARKETING

Nudimo usluge marketing kampanja preko kojih povećavamo aktivnost te prodaju proizvoda i usluga na vašoj web stranici.

biroprint-uredski-materijal-icon2

UREDSKI POTROŠNI MATERIJAL

U ponudi imamo razne vrste potrošnih materijala kako bi vaš rad nesmetano funkcionirao.
Papiri za printanje, klamerice, olovke te ostali uredski potrošni materijali.

biroprint-torbe-galanterija-icon

ŠKOLA

U ponudi imamo razne školske torbe, biljeznice, olovke, pernice i ostalo potrebno vašim mališanima za početak školske godine.
Isto tako radimo tisak na maturantske majice.

Kratka povijest tvrtke

Biroprint d.o.o. uspješno posluje više od 15 godina. Naš početak je bio u obliku male kopiraonice iz koje se kroz nekoliko godina razvila trgovina uredskim materijalom i školskim priborom. Ubrzo smo proširili djelatnost i na usluge tiska, kupili smo moderne strojeve za tisak različitih tipova kako bi kvalitetno odgovorili svim zahtjevima tržišta.

Naša vizija

Budući da nam je klijent na prvom mjestu, naša vizija je konstantno napredovanje i podizanje razine kvalitete usluge kako bi bili u mogućnosti odgovoriti visokim zahtjevima tržišta a samim time i našeg klijenta. Pružiti kvalitetnu uslugu u kratom vremenu a sve na jednom mjestu naš je glavni zadatak.

Što mi zapravo radimo…

Naše usluge se protežu kroz nekoliko različitih djelatnosti a neke bitnije su trgovina promotivnim asortimanom, uredskim materijalom i školskim priborom, digitalni tisak, solventni tisak, UV tisak, različite marketinške usluge.

Trgovina | Tisak | Dotisak | Marketing => Biroprint

Surađujmo zajedno

Naša baza klijenata se kroz određeno vrijeme znatno povećala ali mi smo uvijek otvoreni za nove izazove i nove klijente.

Kontaktirajte nas i brzo ćemo odgovoriti na svaki Vaš upit…

Specijalizirani smo za?

Možemo se pohvaliti odličnim cijenama, širokim rasponom asortimana (Papir, registratori, toneri, ading role…). Imamo veliko skladište i trgovinu u samom centru Osijeka na kojem području radimo i besplatnu dostavu ali možemo isporučiti robu i u svaki dio Republike Hrvatske. Više

Kroz široku i kvalitetnu mrežu dobavljača pružamo uslugu prodaje velikog broja zanimljivih promotivnih artikala.

Osim isporuke promotivnog materijala, radimo i dotisak odnosno personalizaciju pojedinog promo artikla. Više

U posjedu smo nekoliko različitih tipova strojeva putem kojih radimo digitalni tisak, solventni tisak i UV tisak.

Također možemo raditi i kvalitetan dotisak na različite promotivne artikle. Više

Dio svakog EU projekta su određene mjere informiranja te promidžba i vidljivost projekta, a one mogu biti kroz izradu web stranice, letci, trajna ploča i pano, banneri, newsletter, brošure, priručnici, plakati, promotivni materijali, naljepnicu za opremu i vozila. Više

Za naše klijente možemo organizirati razvoj Internet stranice ili Internet trgovine kao i upravljanje marketingom kroz SEO optimizaciju, Google adwords, Društvene mreže i Newsletter promociju.

Veliki projekti na kojima smo sudjelovali

Ponosni smo na veliki broj većih projekata na kojim smo sudjelovali za lokalne samouprave, škole , pravne osobe u državnom vlasništvu koji su nam iskazali povjerenje.