Novosti

AIWA

AIWA je brend elektroničkih proizvoda, koji se bavi proizvodnjom različitih uređaja za slušanje glazbe, kao što su audio sistemi, zvučnici, radijski prijamnici i slušalice. Osnovan je 1951. godine u Japanu i od tada je postao poznat po svojim kvalitetnim i inovativnim proizvodima.

AIWA se na tržištu istaknula svojim audio sistemima koji su dizajnirani za  reprodukciju s visokom kvalitetom zvuka. Njihovi proizvodi uključuju kompaktne audio sisteme s CD playerom, mini sisteme, slušalice, zvučnike, karaoke zvučnike, gramofone, televizore, mobitele, romobile i sl. Također proizvode radijske prijamnike s DAB i DAB + tehnologijom, što omogućuje kvalitetnije i stabilnije prijenos radijskih signala.

AIWA proizvodi su poznati po svojoj inovativnosti i modernim dizajnom. Proizvodi su dizajnirani s funkcionalnošću i estetikom što ih čini privlačnima za kupce svih generacija. Koriste najnoviju tehnologiju za poboljšanje kvalitete zvuka i funkcionalnosti uređaja.

AIWA prednjači kvalitetom s Bluetooth tehnologijom, koja omogućuje bežično povezivanje s drugim uređajima, kao što su pametni telefoni, tableti i računala. Ova tehnologija omogućuje korisnicima da slušaju glazbu s bilo kojeg od tih uređaja na AIWA uređajima.

Biroprint u svojoj ponudi ima veliku širinu proizvoda koja će zadovoljiti i najzahtjevnijeg korisnika.