Novosti

Verbatim: 50 godina pouzdane tehnologije

Od svog osnutka 1969. godine, Verbatim je oblikovao razvoj tehnologije pohrane podataka.

Globalno prepoznati Verbatimovi proizvodi prodaju se u više od 120 zemalja s ponudom koja obuhvaća medije za optičku pohranu, USB pogone, memorijske kartice, tvrde diskove, solid-state diskove (SSD), pribor za mobitele i vlakna za 3D ispisivanje. Verbatimova snaga istraživanja i razvoja, te liderstvo u tehnologiji, u spoju sa zahtjevnom kontrolom kvalitete tijekom postupka proizvodnje jamče prvorazredne proizvode i tehnologiju kojoj možete vjerovati – Technology you can Trust. Na latinskom jeziku, verbatim znači “riječ za riječ, doslovno” te se od osnutka tvrtke koristi za ilustraciju principa točnog snimanja podataka.

Verbatim je prepoznat kod profesionalaca poput fotografa, grafičkih dizajnera, velikih ureda koji imaju potrebu za pohranom velikog broja podataka i materijala. Verbatim se istaknuo s Pro, Pro+ i Premium segmentom flash memorijskih kartica koje nude mobilnu pohranu visokih performansi u čitavom rasponu formata, uključujući: SDXC, SDHC, microSDHC i microSDXC. S nevjerojatnom kombinacijom velikog kapaciteta za pohranu, brzog prijenosa podataka i izvrsnog snimanja/reprodukcije, Verbatim memorijske flash kartice idealne su za potrošačke i poslovne primjene.

Sigurne kopije podataka, videozapisa i fotografija omogućuju i Verbatim prijenosni uređaji za pohranu odnosno tvrdi diskovi velike brzine i velikog kapaciteta. Izdvajamo tvrdi disk Store ‘n’ Go USB 3.0 GEN2 i tvrdi disk Store ‘n’ Go USB 3.0 GEN1  – moderni tvrdi diskovi za izradu sigurnosnih kopija stolnih, prijenosnih i notebook računala s Nero Backup softverom. Izrazito brz, siguran i jednostavan prijenos podataka omogućuje  USB-C™ čvorište s više priključnica s utorom čitača SD/microSD kartica – savršen pratilac vašeg tankog prijenosnog računala ili MacBooka.

Kao dio tvrtke Mitsubishi Chemical Corporation Group (MCC), Verbatim koristi prednost istraživanja i razvoja te izvanredne kontrole kvalitete, stvarajući inovacije koje su oblikovale današnju globalnu industriju pohrane podataka. To su priznale brojne međunarodne nagrade za uspoređivanje proizvoda koje je Verbatim osvajao tijekom godina.

Detalje o Verbatimu pogledajte na službenoj web stranici