Valentinovo u Biroprintu

Valentinovo u Biroprintu

Valentinovo u Biroprintu!

Najromantičniji dan je sve bliže. Valentinovo ili dan sv. Valentina, obilježava se 14.veljače. U Sjevernoj Americi, Europi, kao i u drugim dijelovima svijeta to je tradicionalni dan kad zaljubljeni jedni drugima izražavaju ljubav putem ljubavnih pisama, cvijećem i poklonim.

Tradicije Valentinova su različite po zemljama.

Čokolada za Valentinovo omiljeni je poklon i u Italiji. Međutim, postoje posebne čokoladne bombonijere, Baci Perugina, od lješnjaka i čokolade

Na Filipinima postoji običaj da se povodom Valentinova organiziraju masovna vjenčanja.

U nekim zemljama je običaj da djevojka od mladića dobije odjeću kao poklon a ako ona zadrži dar znači da se želi udati za njega.

Danas je Valentinovo dan posvećen izražavanju ljubavi, bilo voljenoj osobi ili dragom prijatelju, djetetu ili majci.

Izaberi nešto iz naše ponude po super cijenama:

Majice s porukama

Dobra fora je basic majicu u odgovarajućoj veličini za curu ili dečka i na nju nalijepiti neku prigodnu poruku, koja može biti vaša interna fora.

Puzzle

U posljednje vrijeme jako je popularno izrađivanje puzzli od slika koje sami odaberete,izaberi  neku super zajedničku fotku – najljepšu uspomenu.

Personalizirana šalica, notes ili vino

Šalica, notes ili vino s  fotografijom i/ili natpisom po želji – originalan poklon. Posebnost njihove ponude jest u tome što svaki kupljeni proizvod po želji možete personalizirati (svojim imenom, citatom, slikom).

Kontaktirajte nas 🙂