Novosti

Uđite u Anekke svijet!

Stigla je dugo očekivana Anekke Universe kolekcija koja želi probuditi vaša sjećanja, nostalgije i sve one lijepe trenutke usidrene u vremenu, koji oživljavaju kada počnete sanjati.

U kolekciji Univers se nalaze podkolekcije: Spirit, Mars/Nature, Space Stars i Star Planets
Universe Spirit kolekcije ističe se svojom crnom kožom i mnoštvom detalja u obliku veza i perlica koji ju čine jedinstvenom.

Universe Nature/Mars kolekcije specifična je po svojim kožnim tonovima, perlicama i zakovicama, različitim teksturama materijala. Ovom kolekcijom Anekke započinje “eco-friendly” liniju, jer je njena šarena podstava napravljena u potpunosti od recikliranih materijala (plastični čepovi)

Artikli iz kolekcije Universe Space Stars ukrašeni su astronautkinjom Anekke i njezinom vjernom Towandom. Kolekcija je inspiririana Valentinom Tereshkovom, prvom ženom koja sama putovala u svemir 1963. godine ruskom letjelicom Vostok 6.

Universe Stars Planets je ukrašena zakovicama i vezom, privjeskom u obliku rakete, odvojivim privjeskom za ključeve u obliku globusa te printom planeta sa gliterima zvijezdane prašine

Uđite u Anekke svijet