Novosti

Školske torbe za svačiju osobnost – Belmil

Belmil

udobnost, visoka kvaliteta, najbolje cijene iz Europe

 

Tvrtka Belmil specijalizirala se za školske torbe s vlastitom robnom markom “Belmil”, dok je drugi dio poslovanja specijaliziran za sportske, biciklističke i promotivne torbe.

Tvrtku je osnovala obitelj Benak, koja je poslovanje započela proizvodnjom kožnih proizvoda, ali daljnjim stvaranjem novih poslovnih prilika, odvele su ih u industriju tekstilnih torbi. Tvrtka Belmil je 2015. godine osvojila drugo mjesto za dizajn školskih torbi koja im je ujedno i potvrda uspješnog poslovanja koje nastavljaju i dalje voditi.

Ono što je važno i potrebno naglasiti prije svega je kako su Belmil školske torbe liječnici i fizioterapeuti testirali uz pomoć dvanaestero djece, rezultati su pokazali kako udovoljavaju svim testiranim činjenicama od dizajna, do ortopedskih, anatomskih, ergonomskih i biotehničkih karakteristika.

Posebno dizajnirani oblici torbi smanjuju teret na ramenima i kralježnici djeteta dok su naramenice i spužvasti nasloni za leđa udobni za nošenje. Učinak trake remena pokazao se korisnim jer je spriječio da se mrežasta strana leđa pomiče cijelo vrijeme, pri čemu je raspodjela opterećenja na lumbalnu kralježnicu optimalna. Stražnji dio školske torbe potpuno je prilagodljiv osobi koja ju nosi i to u nekoliko točaka kako bi djetetu maksimalno olakšao i učinio nošenje školske torbe udobnim.

Kada govorimo o dizajnu školskih torbi Belmil se može pohvaliti jednostavnim, efektnim vezovima, koriste se različite vrste tkanina vezanih na isti dizajn koji krase moderne torbe. Mogućnost odabira torbe sa tzv. „sjajem u mraku“  koji apsorbira svjetlost i prikazuje ga u mraku, te na takav način stvara svijetlost u mraku.

Ukoliko je dijete ljubitelj životinjskog svijeta, tvrtka Belmil se potrudila napraviti seriju školskih torbi sa 3D karakteristikama životinja koji daje dojam iskakanja, obogatit će školsku torbu, stvarajući realne i uzbudljive motive.

Sigurnost djeteta od kuće do škole je najvažnija, zbog toga uz domišljato izrađene anatomske torbe Belmil reflektirajućim elementima osigurava veću vidljivost pri noćnom povratku kući djece iz škole. Uz moderan, jednostavan dizajn savršeno uklopljene tkanine, tvrtka je dizajnirala za nježniji spol školske torbe ukrašene šljokicama sa lijepim sjajnim efekt.

U stvaranju Belmil školskih torbi nekoliko je jednostavnih principa na temelju kojih se stvara i gradi poslovanje: kreativnost i razigranosti, usmjerenost na djecu i jedinstvenost. Zahvaljujući velikoj i prilagođenoj kolekciji školskih torbi, svako dijete može pronaći jedinstveni set ili školsku torbu kojom će izraziti svoju osobnost, dok roditelji mogu biti sigurni da su torbe anatomski ergonomsko testirane od strane liječnika, lagane i praktične, a cijenom dostupne svima.