Ruksak SUPERLIGHT sa dva lica Champion 10 - Biroprint
, ,

Ruksak SUPERLIGHT sa dva lica Champion 10


339,00 Kn

Odličan ruksak sa dva lica, lak način promjene izgleda Champion 10

Ruksak je posebno dizajniran za djecu koja pohađaju prvi razred osnovne škole. Specijalnost najnovijih torbi serije Superlight je da je moguće pored duljine prilagoditi naramenice na različite visine. Dakle, položaj ruksaka može se podesiti na optimalnu visinu bez obzira na veličinu djeteta. U stvari, postavka je vrlo jednostavna – pogledajte upute i podesite visinu poravnati s oznakom prema veličini djeteta.

S oznaka namijenjena je djeci mlađoj od 110 cm, oznaka M namijenjena je djeci između 110 i 125 cm visine, L za visinu od 125 do 140 cm i XL za djecu iznad 140 cm. Školska torba uvijek će biti na ispravnoj visini, ovisno o veličini djeteta.

Ergonomski tvrdi stražnji dio čvrsto je prepuna Premium materijala i dizajniran da omogući cirkulaciju zraka i sprečava znojenje. Obojica znače da je ruksak izuzetno udoban za nošenje.

Mnogi roditelji ne misle o zimi u ljeto. Kad su dani kraći, svakako je važno vidjeti dijete u mraku. Zato je školska torba Superlight opremljena refleksnim reflektorima sa svih strana. Stoga, dijete je bolje vidjeti, bez obzira na to kako je okrenut u odnosu na automobil.

Osim tvrde okosnice, ruksak ima čvrsto i izdržljivo tijelo koje se također podiže tako da torba ne dođe u dodir s prljavštinom ili vodom na tlu. Unutar, naći ćete dodatne odjeljke – organizatore za osobnu i urednu školsku torbu.

Ruksak je namijenjen višim razredima osnovne škole, srednjoj školi i slobodnom vremenu

Kategorije: , ,
Brand

Target

Na temelju 0 recenzija

0.0 cjelokupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Još nema recenzije za ovaj proizvod.