Prvoškolska torba BELMIL SPORTY FLASH - Biroprint
, ,

Prvoškolska torba BELMIL SPORTY FLASH


Namijenjen za djecu nižih razreda osnovne škole!

379,00 Kn

Prvoškolska torba BELMIL SPORTY FLASH

„Mini-Fit”

Ovaj model je idealan za djecu od predškolske dobi do drugog razreda. Njegova mala veličina posebno je osmišljena za ovu dobnu skupinu koja oslobađa djecu od nepotrebnog opterećenja.

Superlight

“Mini-Fit” teži samo 755-800 g, tako da je opterećenje male djece minimizirano. Izrađen je od kvalitetnih, čvrstih i vodootpornih materijala.

Prostrani unutarnji odjeljci

Na njemu se nalaze pametno podijeljeni odjeljci koji pomažu djeci da organiziraju školske potrepštine. Postoje dva velika unutarnja odjeljka. Sve veličine bilježnica i knjiga savršeno odgovaraju. Boca za vodu (do 0,7 L) i kišobran mogu se lako pakirati u bočne džepove.

Izdržljivost

Pojačanja sa svih strana i jak donji dio također povećavaju stabilnost i izdržljivost. Donji dio ima i neke dodatne funkcije: osigurava da vreća ostane u istom položaju, spriječava prljanje i održava sadržaj suhim čak i za vrijeme kišnog vremena.

Prsni remen za optimalnu raspodjelu opterećenja

Torba je opremljena podesivim remenom za prsni koš za optimalnu raspodjelu opterećenja. To je posebno važno kod vožnje biciklom ili trčanja jer sprječava klizanje vrećice s dječjih ramena.

Dodatne značajke

Poklopac ima dvije odvojene ručke, svaka izrađena za različitu namjenu: gumena ručka koja služi za sigurno i udobno držanje u dječjim malim rukama, i druga koja se koristi za vješanje vreće u ormarić ili zidnu vješalicu.

Ergonomija

Ergonomski oblik i prozračna stražnja obloga osiguravaju da je pritisak na dječju leđa sveden na minimum. Naramenice su dobro obložene i podesive, tako da je osigurano udobno svakodnevno nošenje. Dodana traka za prsa osigurava optimalnu raspodjelu opterećenja.

Sigurnost

S Belmil školskom torbom sigurnost je zajamčena čak i ako postane previše tamna: pažljivo postavljene reflektirajuće trake sa svih strana, čvrsta i jednostavna metalna brava s reflektirajućom značajkom osigurava visoku vidljivost noću.

Napomena: Točna težina proizvoda može varirati +/- 5%.

Preporučena dob:
8/6
Veličina: 
36 x 28 x 19 cm
Težina:
797 g
Materijali: 
vodootporna, poliesterska tkanina
Ekstra: 
reflektirajući privjesak i Belmil raspored

Garancija:
2 godine

Brand

Belmil

Na temelju 0 recenzija

0.0 cjelokupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Još nema recenzije za ovaj proizvod.