, , , ,

Prvoškolska torba BELMIL She is Cool

Dostupnost:

Nema na zalihi


Namijenjen za djecu nižih razreda osnovnih škola.

379,00 kn

Šifra proizvoda: 56827

Nema na zalihi

Prvoškolska torba BELMIL She is Cool

Lagana i još jaka
She is Cool” teži samo 950-1000 g i izrađen je od kvalitetnih, čvrstih i vodootpornih materijala. Dizajniran je sa sličnim funkcijama kao i “Classy”, ali je njegova veličina nešto veća, tako da svako dijete može pronaći savršenu školsku torbu u smislu oblika i veličine!

Izdržljivost

Pojačanja na svim stranama i jak donji dio povećavaju stabilnost i izdržljivost. Donji dio ima i neke dodatne funkcije: osigurava da vrećica ostane u istom položaju, spriječava prljanje i održava sadržaj suhim čak i za vrijeme kišnog vremena.

Dodatne značajke

Na naslovnici su tri ručke različitih namjena. Na vrhu poklopca nalazi se velika podstavljena ručka, što olakšava nošenje za roditelje. Druga ručka ima gumeni poklopac koji služi za sigurno i udobno držanje u malim dječjim rukama i još jedan manji koji se koristi za vješanje vreće u ormarić ili zidnu vješalicu.

Prostrani unutarnji odjeljci

Na njemu se nalaze pametno podijeljeni odjeljci koji pomažu djeci da organiziraju školske potrepštine. Sve veličine bilježnica i knjiga savršeno odgovaraju. Bočni džepovi mogu se lako pretvoriti u držač boca za vodu tako da se poklopac za džep stavi iza boce (do 0,7 L).

Ergonomija

Ergonomski oblik i prozračna stražnja obloga osiguravaju da je pritisak na dječju leđa sveden na minimum. Naramenice su dobro obložene i podesive, tako da je osigurano udobno svakodnevno nošenje.

Sigurnost

S Belmil školskom torbom sigurnost je zajamčena čak i ako postane previše tamna: pažljivo postavljene reflektirajuće trake sa svih strana, snažna i jednostavna metalna brava s reflektirajućom značajkom osigurava visoku vidljivost noću.

Napomena: Točna težina proizvoda može varirati +/- 5%.

Preporučena dob:
6-10
Veličina: 
38 x 32 x 21 cm
Težina:
950-1000 g
Materijali:
vodootporna, poliesterska tkanina
Ekstra: 
reflektirajući privjesak i Belmil raspored

 

Brand

Belmil

Na temelju 0 recenzija

0.0 cjelokupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Još nema recenzije za ovaj proizvod.