Majice za maturante i osmaše
već od 39 kn

Dostupne boje za maturantske majice | Biroprint

Veličine: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Rok izrade: 10-14 dana
(od dana potvrde 
narudžbe)

100% pamuk | 150g | fino tkanje

Dostava za cijelu Hrvatsku besplatna a možete preuzeti i u poslovnici Osijek

DO 15 MAJICA:

  • MAJICA + TISAK NAPRIJED + TISAK NA LEĐA - 49,00 KN
  • MAJICA + TISAK NAPRIJED + TISAK NA LEĐA + NADIMAK - 59,00 KN

VIŠE OD 15 MAJICA:

  • MAJICA + TISAK NAPRIJED + TISAK NA LEĐA - 39,00 KN
  • MAJICA + TISAK NAPRIJED + TISAK NA LEĐA + NADIMAK - 49,00 KN
  • MAJICA + TISAK NAPRIJED + TISAK NA LEĐA + SLIKA (BROJ) + NADIMAK - 59,00 KN

Budite glasni - ostavite trag!

Akcija traje od 05.03.2021. godine do isteka zaliha!

Maturantske majice 2021 | Biroprint.hr

Preuzmite obrazac putem sljedećeg linka, popunite ga i pošaljite na email shop@biroprint.hr i ubrzo ćemo Vas kontaktirati kako bi potvrdili narudžbu.

Javite nam se putem mejla! 😉

Vaše majice možete brzo i jednostavno naručiti na način da nam pošaljete svoje podatke na email shop@biroprint.hr, mi ćemo Vam brzo odgovoriti sa detaljnim informacijama a nakon što nam odobrite sve vizuale unutar nekoliko dana majice Vam stižu na adresu putem dostavne službe.
Ukoliko ste iz Osijeka i okolice svoje majice možete pokupiti kod nas u poslovnici Biroprint d.o.o. Vijenac Jakova Gotovca 4. 31000 Osijek. Za više informacija možete nas i nazvati na 031 212 413

Brzo ćemo Vam odgovoriti sa detaljima oko narudžbe

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Majice koje Vam možemo ponuditi su kvalitetne i poznatih brandova, dobavljive u kratkom roku, u raznim bojama i veličinama.
U Biroprintu vas očekuje bogata i raznovrsna ponuda kvalitetnih majica poznatih brendova, a posebno izdvajamo majice namijenjene za zapadno tržište Europske unije dokazano vrhunske kvalitete “Fruit of the loom” te “B&C”. Nudimo majice od 150 do 200 g, uz razne varijacije obrade pamuka. Sve su naše majice izvrsne kvalitete, ugodne za nošenje te bojane ekološkim bojama.

Čarobno meka majica kratkih rukava napravljena je od 100% pamuka. Idealna za slobodno vrijeme. Njihov zaštitni logo (voće) prepoznat u cijelom svijetu, a njihova odjeća je većinom namijenjena za slobodno vrijeme i postala je sinonim za kvalitetu i pristupačnu cijenu.

U tehnici termotiska natpisi i grafike se izrađuju pomoću specijalnih folija rezanih pomoću računala. Nudimo veliki izbor raspoloživih boja za natpise na tekstilu. Linije tih otisaka su besprijekorne oštrine bez obzira na tkanje i vrstu tekstila.