Novosti

DigitalWoo Web studio

Za potrebe EU projekata radimo vizualni identitet, izradu Web stranice i digitalni marketing. Unutar tvrtke Biroprint kao dodatnu djelatnost imamo vlastiti Web studio sa osobama specijaliziranim za dizajn, razvoj i marketing.

Izrada Web stranice

Dugi niz godina se bavimo razvojem Internet stranica koristeći najmodernije tehnike Web dizajna. Iza nas je veliki broj Web projekata koje smo napravili za fizičke i pravne osobe koje  putem naših Web stranica sada mogu brzo i efikasno prezentirati svoje usluge i proizvode na tržištu.

Izrada internet trgovine – eCommerce

Razvoj Internet trgovine može biti složen proces ali uz naše dugogodišnje iskustvo možemo Vam maksimalno olakšati razvojni put od ideje preko dizajna i izrade do finalne optimizacije i pozicioniranja Internet trgovine na digitalnom tržištu.

Digitalni marketing

Postavljanje Web projekta online u većini slučaja nije finalni korak. Kako bi Vaš Web projekt bio prepoznatljiv i lako dostupan na velikom online tržištu potrebna je detaljna optimizacija i prilagodba projekta Internet tražilicama ali i kreiranje i upravljanje kampanjama digitalnog marketinga.