Novosti

Belmil

Tvrtka Belmil je počela s radom 1965. godine kao obiteljski posao. U početku je to bila proizvodnja remena od kože, a s vremenom su se posvetili proizvodnji torbi. Danas je Belmil brend koji se prepoznaje po kvaliteti i dizajnu. Proizvodnja se nalazi u Adi, u Srbiji s više od 10,000 m2 i preko 200 zaposlenih.

Belmil nudi najbolje cijene, visoku kvalitetu i desetljeća iskustva. U svom radu posvećeni su stvaranju povjerenja i osluškivanju potreba kupaca, zato svake godine stvaraju kolekcije torbi koje prepoznaje veliki broj roditelja i školaraca. U proizvodnji se koriste materijali visoke kvalitete i poseban značaj se posvećuje treningu zaposlenika i korištenju najnovije tehnologije.

U stvaranju torbi vode se jednostavnim principima – kreativnost, zaigranost, usmjerenost na dijete, jedinstvenost i iskrenost. Vizija Belmila je da svako dijete pronađe torbu koja je ogledalo njegove osobnosti.

Belmil proizvodi školske torbe, pernice i vrećice za papuče, sportske torbe, ruksake, torbe za prijenosna računala te promotivne torbe.

Belmil školske anatomske torbe izrađene su s posebnim razumijevanjem potreba školaraca. Torbe su izuzetno lagane i ergonomski prilagođene te imaju reflektirajuće elemente, kako bi se čuvalo zdravlje i sigurnost djeteta. Dizajn je maštovit i donosi djeci posebnu radost u školskim i svakodnevnim obavezama. Torbe su testirane i imaju preporuku specijalista ortopeda.

Zaključak testiranja torbi je da su one anatomske te zadovoljavaju biomehaničke i ortopedske uvjete. Također, smanjuju opterećenje ramena i kralješnice, a mekane naramenice omogućuju lakše kretanje ruku. Najpopularniji modeli su Mini Fit, Sporty, Classy, Compast, Easy Go.

Izdvojili bi mi Mini Fit iz razloga što je namijenjen djeci sitnije građe kilaže do 25kg. Mini Fit ima prsni remen koji značajno olakšava da naramenice ne padaju.

Težina torbe “Mini-Fit” je samo 750-800 g, a izrađena je od kvalitetnih i vodootpornih materijala.

Belmil na tržište donosi i vrtićke ruksake koji se ističu svojim maštovitim dizajnom. S mekanom pozadinom i razigranim bojama i motivima inspiriraju najmlađe. Ruksaci su praktični i lagani, ali i dovoljno veliki za igračke i odjeću. Modeli su Kiddy, Kiddy Plus, Mini Animals.

Niže u galeriji možete pogledati sve modele torbi, pernica te vrećica za papuče iz nove kolekcije Belmil 2021