Novosti

APLI kreativne igračke

Cilj razvoja APLI kreativnog pribora i igrački je potaknuti svijet mašte kod djece i obogatiti ih zabavnim iskustvom u igri. Prepoznatljiv je APLI hobby materijal koji su nezaobilazna stvar svakog kreativnog kutka. Hobby materijal uključuje naljepnice, vrpce, razne vrste ljepila, pomične oči, šljokice, filc, dressy bond, razne vrste škara i žica, pjenasti papir, konfete, oblike od stiropora i slično. APLI potiče razvoj kreativnosti, maštovitosti i individualnosti korištenjem kreativnog pribora i gotovih DIY setova.

Specifične su i APLI igračke kojima se potiče dječji razvoj odnosno razvoj intelektualnih i motoričkih sposobnosti. Tu se ističu slagalice, domino i memori igre različitih motiva čime dijete ima mogućnost razvijati sposobnost kritičkog mišljenja i rješavanja problema te učiti kroz igru.

Spomen imena Apli, hobiste i kreativce diljem svijeta asocira na svijet gdje je sve moguće. Mjesto puno boja i kreativnosti, mjesto nebrojenih mogućnosti za izraziti se na originalan i kreativan način.

Tijekom vremena, u suradnji sa školama i nastavnicima, usavršili su se u proizvodnji materijala koji pridonose motoričkom, kreativnom i intelektualnom razvoju djece te tako nastaje pod brend Apli Kids. Misija Apli Kids brenda je da djeca uče dok uživaju u igri i otkrivaju žele li biti umjetnik, matematičar, astronaut, pisac ili bilo što drugo što imaju u sebi.

Svako dijete je posebno, drugačije i originalno, sa svojim ukusom, osobnošću i tempom razvoja. Igra je esencijalna aktivnost za razvoj i stimulaciju različitih vještina i inteligencije. Igra ih uči da budu samostalni i povezani sa svijetom te da budu emocionalni i samopouzdani.

Igranjem djeca uživaju, vesele se, smiju se i osjećaju razna uzbuđenja. Osjećaj sreće koji dobiju kroz igru je odlična podloga za učenje kroz koje će tijekom života prolaziti, zato što su osjećaji temelj za učenje koje će im kasnije tijekom života trebati.

Igra je način učenja, a igračke su dječji najbolji saveznici. Dajući djeci odgovarajuću igračku u ruke, stvaramo sretno dijete u sadašnjosti, a znatiželjnog i kreativnog odraslog čovjeka u budućnosti.

APLI Paper S.A.U. je vodeća španjolska kompanija te jedan od svjetskih lidera na tržištu naljepnica i uredskog pribora s 85 godina iskustva, a danas je brend sve popularniji zbog kreativnog pribora i igrački. Prisutan na 80 svjetskih tržišta i na 5 kontinenata, a korporativna strategija temelji se na kvaliteti, inovacijama i uslugama, kao i predanosti ljudima i okolišu. Sigurnost, briga za okoliš i kvaliteta bez kompromisa su oduvijek ugrađeni u svaki APLI proizvod, što potvrđuju certifikati za upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008, zaštitom okoliša ISO 10001:2004 i EMASIII, te FSC (Forest Stewardship Council®) i PEFC certifikat kojima se promiče odgovorno gospodarenje šumama, ne samo ekološki, već i društveno i ekonomski.

Ambalaža proizvoda izrađena je od materijala koji se može reciklirati, u skladu s ekološkim kriterijima 3R: smanjenje, ponovna upotreba i mogućnost recikliranja, prilagođavanje ambalaže proizvodu kako bi se smanjila količina proizvedenog otpada.