Majice za maturante i osmaše

Dostupne boje:

Veličine: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Rok izrade: 10-14 dana

100% pamuk | 150g | fino tkanje

DO 15 MAJICA:

  • MAJICA + TISAK NAPRIJED + TISAK NA LEĐA - 49,00 KN
  • MAJICA + TISAK NAPRIJED + TISAK NA LEĐA + NADIMAK - 55,00 KN

VIŠE OD 15 MAJICA:

  • MAJICA + TISAK NAPRIJED + TISAK NA LEĐA - 39,00 KN
  • MAJICA + TISAK NAPRIJED + TISAK NA LEĐA + NADIMAK - 49,00 KN
  • MAJICA + FLUORESCENTI TISAK NAPRIJED + TISAK NA LEĐA + NADIMAK - (MINIMALNA NARUDŽBA 15 KOMADA) - 55,00 KN

Budite glasni - ostavite trag!

Javite nam se putem mejla! 😉

Brzo ćemo Vam odgovoriti sa detaljima oko narudžbe

Mnogi od vas će kraj školske godine, osmog razreda te norijadu tradicionalno obilježiti majicama sa zanimljivim porukama, natpisima i ilustracijama. Ako ste u potrazi za jedinstvenim grafičkim rješenjem, bogatom ponudom boja i modela majica, kvalitetnim i dugotrajnim otiskom a sve to uz prihvatljivu cijenu, onda se nalazite na pravom mjestu.

Dragi maturanti, bliži se kraj škole, priprema se slavlje, a mi smo tu da vas ispratimo u lijepim majicama kao i mnoge prije vas. Nudimo vam majice 100% pamuk u raznim bojama s tiskom naprijed i na leđima po najpovoljnijim cijenama u gradu Osijeku. Ako već imate ideju što biste htjeli štampati na majice pošaljite nam na email a mi ćemo vam poslati vizual na potvrdu prije tiska. Suglasni ste oko natpisa i ilustracije na majici za norijadu, ali se pojavio problem kako to dizajnirati da izgleda lijepo. Ne brinite u dogovoru s našim djelatnicima ćemo vam prijedlog po vašim željama i poslati ga na email kako bih ga mogli pokazati. Ako još uvijek razmišljate o odabiru boje majica ili teksta slobodno nam se obratite za savjet. Imamo dugogodišnje iskustvo u izradi majica za zadnji dan škole i garantiramo da ćete biti zadovoljni kao i mnogi prije vas. Javite nam se putem facebook-a, e-maila ili telefonski, tu smo za vas!

Majice koje Vam možemo ponuditi su kvalitetne i poznatih brandova, dobavljive u kratkom roku, u raznim bojama i veličinama.
U Biroprintu vas očekuje bogata i raznovrsna ponuda kvalitetnih majica poznatih brendova, a posebno izdvajamo majice namijenjene za zapadno tržište Europske unije dokazano vrhunske kvalitete “Fruit of the loom” te “B&C”. Nudimo majice od 150 do 200 g, uz razne varijacije obrade pamuka. Sve su naše majice izvrsne kvalitete, ugodne za nošenje te bojane ekološkim bojama.

Fruit of the Loom čarobno meka majica kratkih rukava napravljena je od 100% pamuka. Idealna za slobodno vrijeme. Njihov zaštitni logo (voće) prepoznat u cijelom svijetu, a njihova odjeća je većinom namijenjena za slobodno vrijeme i postala je sinonim za kvalitetu i pristupačnu cijenu.

U tehnici termotiska natpisi i grafike se izrađuju pomoću specijalnih folija rezanih pomoću računala. Nudimo veliki izbor raspoloživih boja za natpise na tekstilu. Linije tih otisaka su besprijekorne oštrine bez obzira na tkanje i vrstu tekstila.